Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
poze depozitare trusa medicala
#1
Salutare! Am de curand un Toledo 1.6 din 2002 si cred ca imi lipseste un accesoriu pentru montarea cutiei care contine si trusa medicala. Ma poate ajuta cineva cu niste poze? Multumesc!
Răspunde
#2
Am patit o chestie ciudata. Am lasat masina in parcare o saptamana si cand m-am intors am gasit o balta de 2 degete peste presul din spate dreapta. Am scos apa dar se usuca greu pentru ca a intrat in pasla de sub mocheta. De obicei dupa o ploaie mai gasesc apa pe praguri, care se scurge cand deschid portiera.
A mai patit cineva?
Răspunde
#3
dai fata usii din interior jos si verifica etanseitatea fetei din metal pe care este prins motorasul de la geam , asa am patit si eu si dupa ce am dat cu mastic de jur imprejur s-a remediat problema
sper sa o rezolvi
Răspunde
#4
Si eu patesc la fel .La mine mi se intampla ca la trei din patru portiere pe care le deschid sa gasesc apa pe praguri dupa o ploaie normala..mai e ceva ..sinele de cauciuc de sub portiere sunt rasucite la mijloc. e normal...
Răspunde
#5
de curand am achizitionat un toledo din 2003 1.6 16v si dupa o ploiae am observat ca mi se scurge apa de sub torpedo, mai exact sub usa de la torpedo mai e un suport pt diverse chestii si sub aia e o izolatie numai k la mine e rupta izolatia aia si pe acolo se scurge. am bagat mana prin izolatia aia si am vazut k e o gaura acolo care nu stiu de la ce e...mentionez k se scurgea apa numai dupa ce am dat drumu la ventilatie pt a se dezaburi geamurile...curios e k daca merg cu aeru pornit nu se scurge nimic...stie cineva din ce cauza???
Răspunde
#6
Salut acum cateva saptamini am observat si eu apa in spate.Dar nici eu nu stiu cum a ajuns acolo
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)