Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bricheta Masina
#1
Tocmai mi-am cumparat si eu un Modulator FM si cand l-am bagat acolo la bricheta am observat ca nu are curent acolo, am incercat sa incalzesc si bricheta si de asemenea nu merge. Am citit undeva ca trebuie sa verific sigurantele dar nu stiu cum sa ajung la ele si la care sa ma uit.

Ma puteti ajuta careva va rog?


Multumesc
Răspunde
#2
Aproape sigur e arsa siguranta...panoul de sigurante e in laterala stanga jos a bordului. Ca sa afli care e siguranta de la bricheta, trebuie sa te uiti in carte la schema panoului sau pe interiorul capacului de protectie a sigurantelor . sper ca am fost de ajutor ! Respecte.
Răspunde
#3
Mersi mult de informatie, o sa ma uit maine ca acum nu mai am timp...app am vazut undeva o oarecare schema si unde indica ca acolo e panoul, eu am un "mini-torpedo" sa ii spun ca acolo stiu ca imi tin borcanul cu monezi pentru parcare, deci sunt oarecum in dubii deoarece nu am mai vazut al slot acolo care sa corespunda....?
Răspunde
#4
Ce model de Seat ai? Si eu am acel "mini torpedou" la Ibiza mea. Sigurantele sunt in zona aceea dar accesul se face din laterala bordului (unde se intalneste fata de usa a soferului cu lateralul bordului) si are un capac lat cam de 15 cm si lung de 25 aprox. care are o fanta mica ude bagi o surubelnita sau ceva asemanator si tragi capacul respectiv si pe care se afla si schema sigurantelor. Daca nu gasesti nici asa intra pe adresa de mai jos si gasesti postul"tablou sigurante- cu ajung la el leon 1p facelift", post deschis de 'Dorulakis;si unde o sa gasesti explicatii si poze ale locatiei tabloului !
... http://www.seatforum.ro/viewtopic.php?f=7&t=5176
Răspunde
#5
Maine o sa ma uit si o sa fac asa...sper sa il gasesc ca nu pare a fi asa "ascuns". Mersi mult tare de ajutor Big Grin
Răspunde


Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Brichetă iulianb13@gmail.com 0 1,257 30-03-2020, 07:33 PM
Ultimul mesaj: iulianb13@gmail.com
  Pornire greoaie la a 3 cheie cand masina sta in caldura 2 3 ore Gigantul 1 2,378 17-04-2018, 09:49 PM
Ultimul mesaj: CristianPal
  China masina DVD Player cu GPS şi mai mult zhege 0 2,263 11-04-2011, 07:24 AM
Ultimul mesaj: zhege

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)