Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diverse Probleme / Defectiuni
#1
Va rog sa postati toate problemele pe care le intampinati cu vehiculele dumneavoastra pe sectiunea special creata tipului masinii.
ATENTIE: Inainte de a deschide un alt thread, va rog sa folositi functia de search.
Aceasta sectiune este dedicata numai nou venitilor, pentru un simplu buna ziua si prezentare user/ locatie/ masina/ motorizare, eventual si ceva poze.
Multumesc
Răspunde
#2
Buna seara dragi prieteni , Is nou pe forum detin un Seat Ibiza 1.4. 16v 2002 cod motor AUA si am o problema ca nu dau de capat si nu mai stiu unde sa ma adresez imi pare rau daca nu postez unde trebuie si imi cer scuzee!! ,am o problema cu masinuta mea pe drum lung imi aparea o erroare la EGR si scriiea “EGR EXCESIV FLOW” bun am stiut ca valva sa blocat + fluctuatii la relantin bun m-am decis sa le demotez si sa le curat am si facut asta dupa pe l-am pus la loc si sm luat diagnoza si m-am pus la adaptare imi momentul adaptarii mi-a aparut o erroare cum ca nu se adepteaza nici clapeta nici Egr -ul am scos borna am pus contactul l-am lasat asa si clapeta sa adaptat dar egr nu ,am folosit masina asa vreo 2 zile apoi am cumparat un egr nou sa rezolvat problema cu egr so adapta cu vagu si egr si clapeta. Toate is bune si frumoase nici un cod defect nimic bun perfect o pornit insa relantinu nu so ajustat gen ramane la 1100 si cateodata la 900 dupa cateva zile dimineata am sesizat la pornire cateva secunde merge gandesti ca ar merge in 3 pistoane daca turez tot ii ok isi revine dar turatia ii la fel . Inca un lucru am observat ca daca pun clima si ma duc cu ea daca apas ambrejasul motor sta turat 2000rpm si dupa un timp isi revine si nush dc .. dar numa daca pun clima si fara face cv figuri da nu la turatie asa mare inca un lucru am obs si nush daca aia poate fii sper sa fie aia in bord imi arata 90de grade apa dar daca intru cu vcds pe grupu 1 pe mbk 08 apa acolo are 20 grade oare aia ar fi problema si de aia sta fara clima la 1000 si cu clima sa se blocheza la 2000 dupa ce las acceleratia ? Si de aia porneste asa sacadat cateva secunde ? Va rog daca cineva o mai intalni problema asta si rezolvat-o ia-si fi recunoscator daca mar ajuta ... Puteti sa-mi scrieti mail pe adresa asta palcristi01@gmail.com ,Va multumesc !!
Răspunde
#3
Bună ziua! Am un Seat leon 1m 1.6 16v benzina. De doua zile de bătăi la motor și simt și în volan asta sub forma de trepidații, azi am stat la semafoare și a trepidant foarte tare și pe când sa pornesc a luat-o foarte greu din loc și trebuia sa turez motorul ca să pornească, iar aceste trepidații le simt când ies dintr-o curbă. Ați mai pățit asa ceva! Va mulțumesc frumos și aștept un răspuns din partea dumneavoastră! O zi și o seara frumoasa!!!
Răspunde


Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Seat Ibiza 2005- probleme climă andreeamonicaa 0 1,536 04-03-2020, 01:19 PM
Ultimul mesaj: andreeamonicaa
  Probleme intampinate la un Seat Cordoba Florin_el 1 4,250 24-11-2011, 01:20 PM
Ultimul mesaj: c0xty
  probleme la pornire pyri 2 4,041 24-10-2011, 10:37 PM
Ultimul mesaj: AdrianPopescu
  probleme de relanti cand cuplezi aerul conditionat!! cezarrr 0 3,026 05-09-2011, 02:35 AM
Ultimul mesaj: cezarrr

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)