Club SEAT Romania - Forum cu discutii despre modelele SEAT

Versiunea integrală: Vindem kituri reparatie casete directie
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Vand orice element hidraulic pentru servodirectie pentru orice marca auto inclusiv LUX.

-Bile de otel casete directie
-Rulmenti cu ace
-Rulmenti cu bile
-Rulmenti cu role
-Rulmenti casete si pompe servodirectie
-Saibe de torsiune din otel special
-Camasi modificare de distributie
-Garnituri etanseizante capace pompe servodirectie
-Segmenti din teflon
-Bucse pentru casete directie si pentru tachet
-Bucse tampon pentru fixarea casetelor
-Componente pompe mecanice
-Platouri cu carbuni
-Carbuni
-Arcuri pentru carbuni
-Cabluri alimentare platouri cu carbuni
-Motoare pentru pompe electrice
-Pistoane complete
-Tampoane cauciuc
-Capace distribuitor
-Filtre
-Relee
-Senzor de citire
-Cilindri hidraulici Peugeot - Citroen
-Kit reparatie casete tractoare si masini
-Kit casete si pompe camioane si vehicule grele
-Ax cremalier si tija piston
-Casete directie
-Coliere pentru utilizare pompe si casete Kit reparatii casete directie autoturisme
-Kit reparatie caseta Peugeot-Citroen
-Kit reparatie caseta Mazda-Ford
Pentru detalii vizitati: http://www.autoestet.shopmania.biz
Pentru comenzi sunati la: 0720.217.627 sau 0735.471.674

Montaj si servisari http://www.autoestet.diytrade.com tel: 0743.072.590
Mail: autoestet@gmail.com
Yahoo ID: auto.estet
Fax: 031.817.97.02
cat ar costa o reconditionare de caseta la un leon 1m , 1,9 tdi de 110 cai din 2002
reconditionarea CASETEI de directie costa:

- 1450 cu kit nou, de origine
- 1230 cu kit nou, fabricatie koreana (aproape la fel de bun calitativ)
- 1150 cu kit nou, fabricatie turcia

Preturile comunicate includ manopera de inlocuire a kitului de reparatie, kitul de reparatie si rectificarea si recementarea axului cremalier. Preturile nu includ manopera de demontare a casetei de pe vehicul si montarea inapoi pe vehicul, aceasta fiind 150 ron demontarea si 150 ron montarea.

In urma reconditionarii, inaintea livrarii casetei catre client sau a montarii acesteia pe vehicul, este testata la laborator, atat in conditii de rulare normale, cat si in conditii de rulare pe teren denivelat (damburi, hopuri, gropi).

Garantia oferita este de 12 luni, fara limita de kilometri, in conditii normale de exploatare (fara drift-uri, cerculete, liniute etc)
Reconditionarile se fac NUMAI CU KITURI DE ORIGINE!!! Variantele coreene si turcesti de kituri ies din calcul. Putem aduce casete reconditionate din Germania cu kit nou si de origine cu caseta veche la schimb si garantie 12 luni pe baza de comanda, iar pretul este functie de vehicul si se ofera NUMAI pe baza de cerere.

Mai multe detalii pe site-ul nostru, http://www.autoestet.com sau pe magazinul online la http://www.autoestet.shopmania.biz
Service PST repara orice caseta de directie. Folosim numai piese originale in cadrul reparatiei, kit original si dispunem de cel mai modern atelier de reparatie casete de directie din tara. Service PST este autorizat RAR pentru reconditionarea si repararea casetelor de directie atat pentru autoturisme cat si pentru autoutilitare si camioane si autocare. La Service PST in cadrul reparatiei unei casete de directie se efectueaza verificarea completa atat pentru bataia in caseta cat si pentru scurgeri. In cazul in care reparati caseta de servodirectie la noi (sau pompa de servodirectie)si veniti cu auto la SERVICE PST se efectueaza in pretul demontarii si montarii casetei de directie verificarea intregii instalatii de SERVODIRECTIE : pompa servo, recipientul si filtrul cat si conductele si furtunele intregii instalatii, aerisirea si curatarea cat si o verificare amanuntita a tuturor ansamblelor puntii fata ce pot crea jocuri in volan sau batai in caseta de directie.
La Service PST reparatia unei casete de directie se face profesional incepand cu constatarea initiala, cu schimbarea absolut a tuturor pieselor ce se uzeaza in interior (tachet impingator, bucsa / bucsi, o-ringuri, simeringuri, segmenti de teflon). De la Service PST odata cu primirea facturii si a certificatului de garantie de 1 an de zile, primiti si un cd (sau pe email) cu fotografii din timpul reparatiei si o filmare cu caseta dumneavoastra in momentul testarii pe bancul de probe.
Sfaturi pentru alegerea celui care sa va reconditioneze caseta de directie: Solicitati sa va arate ca au autorizatie RAR in reparatii de casete de directie, in cazul in care nu au autorizatie garantia oferita este fictiva; Solicitati sa va arate toate componentele pe care le-au schimbat in caseta dumneavoastra de directie, o poza nu costa nimic si ar trebui sa va returneze piesele schimbate; Solicitati sa va arate bancul de proba si modalitatea de testare a casetei de directie atat pentru viitoare scurgeri cat si pentru rezistenta la diverse eforturi; Solicitati sa va arate instrumentul cu care va regleaza torsiunea in caseta de directie, caseta nu se regleaza “la ochi sau la ghici” ci se regleaza in torsiune cu un torsiometru dupa indicatiile producatorului casetei evitand astfel deteriorarea altor elemente ale ansamblului puntii fata sau si mai grav al pomei de servodirectie.
http://www.servicepst.ro
Tel: 0735227383 / 0760160130
Inginer Nica Florian
servicedirectie@yahoo.com
Eurotexso
Suntem unic distribuitor in Romania al firmei EUROTEXSO (depozituldesimeringuri), firma ce activeaza pe piata mondiala de aproximativ 20 de ani avand in spate experienta de peste 45 de ani in domeniul motoarelor si a sistemelor hidraulice.
Vindem Kit- uri pentru reparatii casete de directie, avand peste 1500 de modele auto. Pentru reconditionari casete directie, avem parteneri in aproape toate judetele tarii si va putem redirectiona catre un mecanic care va poate schimba kit- ul. Pentru distribuitori, service- uri, mecanici auto, magazine piese auto si comenzi en-gros acordam discount.
Avem o gama larga de simeringuri cu diferite dimensiuni si utilizari, incepand de la simeringuri pentru frigidere si masini de spalat, pana la cele pentru sistemele hidraulice ale avioanelor si utilajelor.

0731715570 / 0765332370 / kitdirectie@yahoo.com / http://eurotexso.eu / http://www.depozituldesimeringuri.ro