Club SEAT Romania - Forum cu discutii despre modelele SEAT

Versiunea integrală: Recirculare aer
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Va salut ,am si eu un seat ibiza 1.2 benzina 64 cp 2003 si am o problema la recircularea aerului .Butonul respectiv de recirculare a aerului este aprins in permanenta iar daca il sting se aprinde la loc in cateva secunde .Mentionez ca trebuie sa apas de vreo doua trei ori sa se stinga .Aceasta problema persista si cu ventilatia pornita si cu ea oprita inclusiv cu Ac on .Ma poate ajuta cineva cu un sfat despre cum sa scap de aceasta problema ?Va multumesc .
La Ibiza mea Din 2010 cind pornesc Ac-ul intra automat si recircularea pentru a se raci mai repede habitaclul. Apoi dupa aprox. 20 min. se dezactveaza singura sau o dezactivez eu. S-ar putea sa ai vreo eroare /defect daca zici ca se manifesta cum ai descris...o scanare cu Vag-ul poate iti arata vreun defect sau am mai auzit ca unele erori se pot sterge si singure daca iei o borna de la baterie si lasi masina fara curent 30 min. Insa nu stiu cit de valabila e in cazul tau Chestia se aplica dupa inlocuirea bobinelor de inductie.... S-ar putea sa iti ceara cod la radio dupa aceea Astea sunt doar niste lucruri citite din tutoriale de pe net....Succes si sa ne spui si noua daca ai gasit vreo rezolvare !Smile
(03-07-2013, 05:36 PM)Krse90 a scris: [ -> ]Va salut ,am si eu un seat ibiza 1.2 benzina 64 cp 2003 si am o problema la recircularea aerului .Butonul respectiv de recirculare a aerului este aprins in permanenta iar daca il sting se aprinde la loc in cateva secunde .Mentionez ca trebuie sa apas de vreo doua trei ori sa se stinga .Aceasta problema persista si cu ventilatia pornita si cu ea oprita inclusiv cu Ac on .Ma poate ajuta cineva cu un sfat despre cum sa scap de aceasta problema ?Va multumesc .

Cum ai rezolvat problema asta, Krse90 ?