Club SEAT Romania - Forum cu discutii despre modelele SEAT

Versiunea integrală: Cumpar Seat Leon Fr TDI 170CP
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare

Caut de ceva vreme un Seat Leon Fr TDI 170CP dar fara reusita. Am vazut 2 - 3 masini dar numai cu probleme ascunse sau km foarte multi. Proprietarii sunt foarte multumiti de modelele astea TDI de nu le vand sau nu s-au cumparat foarte multe in Romania?
Daca ma puteti ajuta din auzite, daca aveti prieteni/cunostinte care vor sa scape de un model FR TDI va rog frumos sa da-ti un semn aici!

Multumesc mult!!
Buna,eu am un Seat Leon de vanzare dar este cu motor 2.0 TDI are 140 cai.A fost a baiatului meu care acum sta in Elvetia.Masina arata excelent a fost condusa in Elvetia,are 116500 km si nu am avut niciodata vreo problema cu ea.Am schimbat doar bateria,placute de frana si alte consumabile.O vindem cu 6700 euro.Noi mai avem doua masini si de aceea o vindem.Oricum Seatul a fost masina cu cea mai ieftina intretinere si cel mai bun raport calitate pret.
Daca sunteti interesat sunati la 0740032523 Mihaela Dina
salut, masina din poza mea de profil, vrea sa o vand ca plec din tara, scrie-mi un mail, sa ti dau poze, sunt nou ep forum si nu prea ma pricep unde tre sa intru, ti am atasat niste poze dar nu stiu daca se vad. mersi